/Gledamo.

Nakon rekordne prve sezone, južnokorejska dramska serija o preživljavanju, Squid Game, obnovljena je za sezonu 2. Dok fanovi čekaju da se serija vrati, reditelj Hvang Dong-hyuk pripremio je „mali poklon“ u vidu neobjavljenog snimka prve sezone za Netflix-ov godišnji događaj Tudum za globalne fanove. Kratki kratki film od 40 sekundi fokusira se na Frontmena, glavnog antagonistu iza igre preživljavanja koji je ranije otkriven kao brat policijskog detektiva Hvang Jun-hoa i pobednik 28. igre lignji 2015.

Ekskluzivni snimak prikazuje Frontmena, koga igra Li Bjung-heon, kako se vraća u svoj stan sa vrećom živih zlatnih ribica. On isprazni ribu u činiju i zuri u nju odozgo - simbolično za način na koji nadgleda igrače bez novca u igri. Snimak se završava snimkom čoveka koji zuri u stan Frontmena, sugerišući da neko prati tragove idejnog čoveka.

„Želeo bih da se ponovo zahvalim svim Netflix fanovima širom sveta što vole Squid Game. Radujte se drugoj sezoni, koja će biti ispunjena potpuno novim pričama“, kaže reditelj Hvang.