/Princ Hari i Megan Markl su se vratili u Kaliforniju nakon što su prisustvovali sahrani kraljice Elizabete II 19. septembra.

Princ Hari i Megan Markl su se vratili kući.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa vratili su se u Kaliforniju nakon što su bili u Velikoj Britaniji gde su prisustvovali sahrani kraljice Elizabete II 19. septembra.

Hari i Megan su već bili u Ujedinjenom Kraljevstvu pre smrti Njenog Veličanstva, prisustvujući Svetskom samitu One Young World Summit 2022. u Mančesteru, Engleska. Kada je objavljena vest da su lekari "zabrinuti" za monarhinjino zdravlje, Hari je požurio u Kraljičino Balmoral imanje da bude uz nju. Na imanju u Škotskoj, kraljica Elizabeta je preminula u 96. godini.

Nakon vesti o njenoj smrti 8. septembra, Megan, Hari, princ Vilijam i Kejt Midlton udružili su snage da bi se dva dana kasnije zajedno pojavili ispred zamka Vindzor. Grupno viđenje označilo je prvi put da su sve četiri stranke zajedno fotografisane posle više od dve godine.

Tokom pojavljivanja, Hari se dotakao kako su se stvari osećale unutar zidina zamka otkako je kraljica Elizabeta preminula. „Sada je usamljeno mesto gore bez nje“, rekao je on pristalicama okupljenim ispred zamka 10. septembra, kao što se vidi na snimku koji je snimio The Sun. „U svakoj sobi u kojoj je bila, osećali smo njeno prisustvo.

foto: profimedia