/Dolazi sledeće godine.

Marvel Entertainment i Niantic udružili su snage za novu AR mobilnu igru. MARVEL World of Heroes je prvi naslov ove vrste koji poziva igrače da postanu sopstveni jedinstveni Marvel superheroj.

Dizajnirani kao interaktivno i društveno iskustvo za korisnike i njihove prijatelje, superheroji će se suprotstaviti Marvelovim superzlikovcima i suočiti se sa raznim međudimenzionalnim pretnjama.

Nakon što osmisle svoju priču o superheroju i poreklu, igrači imaju zadatak da patroliraju svojim susedstvima kako bi zaštitili građane od zločina i završili različite misije. Kako napreduju kroz igru, heroji će se popeti na nivoe i dobiti pristup novoj opremi i sposobnostima.

Zajedno sa svojim prijateljima, superheroji će prisluškivati legendarne Marvelove figure, uključujući Spajdermena, Volverina, Kapetana Ameriku i još mnogo toga da im pomognu u uništavanju protivnika.

Iako Marvel neće objaviti MARVEL World of Heroes do negde 2023. godine, fanovi mogu unapred da se registruju da bi pristupili mobilnoj igri na svojoj zvaničnoj veb stranici.