Samoprozvani "Bog obrva" Adam Adaktar prisustvovao je promociji albuma pevačice Angeline koja je održana u jednom beogradskom hotelu

Adaktar se na promociji pojavio u neobičnoj odevnoj kombinaciji koju je upotpunio crnim klompama, a odvojio je vreme za okupljene novinare sa kojima je razgovarao. Kao i uvek njegove izjave izazvale su kontroverzu.

"Mislim da svako od vas ko ima decu zna da uvek postoji jedno dete koje se favorizuje", rekao je i dodao: "Moj drugi sin je moj omiljeni sin, jer je isti ja! On je mali Adam" kazao je Adaktar na pitanje novinara da li ima omiljeno dete.

Okupljene je zanimalo njegovo mišljenje o onome u čemu je najbolji, a to je iscrtavanje obrva: "Radio sam obrve mnogim javnim ličnostima i sada ću vam reći: najbolje obrve ima Jeca, a najgore Ceca!" što je izazvalo smeh prisutnih.

Ovaj otac troje dece rodom iz Čačka je otkrio i da uskoro planiraju porodičnu selidbu u Dubai ali i koja ga je situacija u vezi njihovog rijalitija koji se nedavno prikazivao najviše iznervirala.

Ostale izjave Adama Adaktara možete pogledati u našem videu.

Foto: Youtube printscreen

Bonus video: