Ugledni domaći umetnici i umetnice, Nela Mihajlović, Dragan Mićanović, Bojana Stefanović, Miona Marković, Marčelo, Suzana Lukić, Zejna i DJ Lea Davogić, podržali su donatorsku kampanju “Budi i ti deo nade” koja prikuplja novac za potrebe daljeg razvoja muzičkog centra u OŠ Branko Pešić u Zemunu.

Donatroska kampanja sprovodi se u okviru programa “Muzika nade”“, namenjenog deci koja žive ispod linije siromaštva, koja putem redovne i kvalitetne muzičke edukacije ostaju u sistemu obrazovanja i dobijaju šansu za bolju budućnost.

Program “Muzika nade” ima za cilj da kroz muziku, najhumanijim i najlepšim načinom komunikacije, poveže decu iz socijalno ugroženih porodica i decu u rasejanju sa njihovim vršnjacima iz redovnog školskog i muzičkog obrazovanja, i vrati njima i njihovim porodicama veru u ljubav, poštovanje, redovno školovanje, jednakost – veru u život.

Pridružite se poznatim ličnostima koje su već uz učenike OŠ Branko Pešić iz Zemuna, donirajte u skladu sa svojim mogućnostima na sajtu programa “Muzika nade”, putem linka: https://www.musicartpro.rs/budi-i-ti-deo-nade/

Foto: Promo