/-Stalno vodim borbu sa kilogramima, kaže pevač.

Slavni pevač Robi Vilijams pokazao je kako izgleda nakon što je izgubio značajan broj kilograma. Na novim slikama je skoro neprepoznatljiv.

Slike su nastale dok je Vilijams uživao u slobodnom vremenu sa suprugom i njihovom decom. Pogledajte šta mršavljenje čini nečijem izgledu!

Robi je smršao uoči izlaska svog poslednjeg albuma, napomenuo je da je za gojaznost u njegovom slučaju krivo to što on me može umereno da jede određenu vrstu namirnica, poput šećera.

"Smršao sam, ali to je stalna borba. U meni je divovska osoba. Celo moje biće i celo moje telo želi da idem u suprotnom smeru i budem morbidno debeo. Trenutno samo jedem manje. To je stalno uznemirenje i nije prirodan način života. Za mene je normalno da budem dvostruko veći", rekao je, piše Miror dok je ranije za San istakao da nije uspeo da iz ishrane izbaci brašno.

"Mrzeo sam sebe i mislio sam da ne znam da pevam i izgledao sam kao go+no. Ako je neko mislio da šetam okolo misleći da sam važan, zapravo je bilo potpuno drugačije", poručio je.