/Dostupan kao CD i LP.

Lena Kovačević objavila je novi album pod nazivom "Cafe", koji je dostupan u formatu CD-a i LP-a. Izdanje je posebno iz razloga što je zabeleženo i u vidu LP ploče, što je danas postalo prava retkost u doba digitalne muzike. LP je izrađen od posebnog uzorka belog vinila štampanog u Pragu, što dodaje poseban estetski ugođaj.

Na albumu se nalaze svi veliki hitovi koje je Lena objavila do sada, uključujući pesme poput "Cafe", "Dubine", "Hir", "Samo da mi je"...

Lena Kovačević je poznata po svom jedinstvenom stilu koji spaja elemente pop i jazz muzike. Na albumu "Cafe" održava ovaj stil, sa prepoznatljivim aranžmanima i kvalitetnim tekstovima koji su nekada čak lični i iskreni. Lena se posebno zahvaljuje izvršnom producentu Vladimiru Danilović i muzičkom producentu Darku Dimitrovu. Dimitrov je poznati makedonski muzički producent i kompozitor koji je sarađivao sa mnogim velikim imenima regionalne muzičke scene. Ovaj trojac je svojom vizijom zvuka i aranžmana sačionio neke od najlepših pesama koje su danas veliki hitovi.

Tokom karijere Lena je ostvarila brojne uspehe, a takođe poznata je po tome što često sarađuje sa muzičarima iz različitih delova sveta, što joj daje jedinstvenu perspektivu i inspiraciju za stvaranje i priliku da bude ambasador ove vrste muzike u svetu.

Izdavačka kuća koja stoji iza ovog izdanja je Magic Records, koja je poznata po izdavanju kvalitetne muzike i promovisanju talentovanih umetnika iz regiona. Ovo je još jedan primer uspešne saradnje Magic Records-a sa kvalitetnim muzičarima i producentima.

Ukratko, album "Cafe" je još jedno upečatljivo izdanje Lene Kovačević, koja je uspela da se istakne svojim autentičnim stilom i prepoznatljivim zvukom. Uz odličnu produkciju i kvalitetne pesme, album će sigurno privući pažnju šire publike i učvrstiti poziciju Lene Kovačević kao jedne od najznačajnijih srpskih muzičkih umetnica današnjice. Album "Cafe" Lene Kovačević može se nabaviti u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama kao i preko izdavača - Magic Records.