/Da li učestvujete?

Snapchat se pridružuje magiji praznične sezone sa novim pristupom svojim omiljenim izazovima u centru pažnje. Tokom decembra, korisnici mogu zaraditi udeo od 125.000 USD tako što će pokazati svoje najsvečanije snimke kroz razne izazove.

Ukupno 16 izazova će biti dostupno svima kojima će se pridružiti svake nedelje, bez obzira na broj njihovih pretplatnika. Pobednici Spotlight Challenges-a će biti izabrani na osnovu jedinstvenog sadržaja, a ne broja lajkova ili pregleda.

Od svog lansiranja krajem 2021. godine, Snapchat-ova platforma za zabavu u aplikaciji za UGC Spotlight Challenges nudi novčane nagrade za najzabavnije Snaps on Spotlight. Najveći ovogodišnji pobednik, Hejli Tompson, osvojila je 14 izazova u ukupnom iznosu od 31.000 dolara, a sledi je Logan Hanter iz Floride, koji je do sada zaradio 27.500 dolara ove godine pobedivši u 12 izazova.

Da biste učestvovali, jednostavno pristupite Spotlight-u sa desne strane kamere preko simbola „Play“ i dodirnite opciju za povećanje trenda u gornjem desnom uglu Spotlight-a. Zatim možete da izaberete bilo koji od gornjih odgovarajućih hashtagova Spotlight Challenge-a i napravite video pomoću Snapchat kamere ili da ga otpremite da biste ušli.