/Donosimo koncept slike.

Uobičajeni problem među korisnicima Apple AirPods-a je to što se mogu lako zabaciti. Pošto im je potrebna futrola i drugi entitet za dodatno punjenje, često se mogu zaboraviti. Sada je vizualizator i dizajner Zarruk Taiseer otkrio konceptne slike koje zamišljaju šta bilo bi kao da je Apple kombinovao svoj iPhone sa svojim AirPods-ima, na kraju pobedivši problem odvajanja AirPod-a i telefona.

Ako se iko ikada zapitao kako bi izgledalo imati kompaktniji pametni telefon i potrebu da nosite samo jedan set koji će lako pohraniti AirPods sa iPhone-om, Taiseer ima spreman koncept. Zanimljiv dizajn je inspirisan Samsungovim konceptom preklopnog telefona koji zamišlja iPhone kao futrolu za AirPods.

Na jednoj strani preklopnog telefona nalazi se ekran na kome korisnik može da pristupi svojim aplikacijama preko ekrana osetljivog na dodir. Čini se da je druga strana kamera modela iPhone 13 Pro, koja nudi tri sočiva i 8K mogućnost. Ianko Design to naziva „neverovatnom interpretacijom“, jer se čini da uređaj sa preklopnim ekranom ima zakrivljeni ekran osetljiv na dodir Retina ekran. Dizajn nalik kutiji krije AirPods Pro mini unutar preklopa.