/I kako je to uticalo na njenu karijeru.

Dok je 29. septembra primala nagradu Spirit of Hope na dodeli nagrada Billboard Latin Music Awards 2022, pop ikona je govorila o uticaju koji je želela da izvrši na muzičku industriju nakon što je doživela turbulentno detinjstvo. Pevačica pesme „Genie In A Bottle” rekla je da je sebi obećala da će koristiti svoj „glas i poziciju za nešto dublje od pukog snimanja ploča”.

„Želela sam da moje pesme imaju pravu svrhu i smisao“, rekla je Kristina (41) tokom ceremonije dodele nagrada. „Odrasla sam u okruženju koje je bilo haotično i shvatila sam da je deljenje moje priče od vitalnog značaja za povezivanje sa drugima koji se možda bore da i sami imaju glas. Odatle sam otkrila da su poruke, pouke i priče iz mojih pesama jedna od najvećih poklona koje sam mogla da ponudim."

Dodala je da joj je oduvek bio prioritet da vodi svoju karijeru sa "integritetom i svrhom".

„Nastavljam da slušam svoje srce i pevam o stvarima, ponekad bolnim stvarima, koje mogu pomoći drugima“, dodala je Kristina. „Mnogo mi znači da rastem zajedno sa svojim fanovima tokom godina kroz autentičnost i saosećanje sa pitanjima koja se odnose na jednakost, nasilje u porodici, ljubav prema sebi i još mnogo, mnogo više.

Pevačica "Candiman", koja je ranije bila otvorena o svom detinjstvu, izjavila je da je ponosna na posao koji je obavila sa organizacijama koje se "posvećuju da svet čine boljim mestom".

Dodala je: „Sve ove stvari zajedno su ono što me podseća na moje osnovne vrednosti i osnažuju me da nastavim da budem najbolja osoba koja mogu da budem.