/Moto Selene Gomez? Ubijte ih dobrotom.

Zvezda The Only Murders in The Building imala je važnu poruku za pratioce 29. septembra nakon eksplozivnog intervjua Hailei Bieber Call Her Daddy, rekavši da je čula kako ljudi daju "podle i odvratne" komentare o modelu i Džastinu Biberu od objavljivanja podkasta.

Pozivajući kako je "ironično" da su neki odlučili da podrže njenu liniju Rare Beauty i Rare Impact Fund, ali ignorišu njenu poruku o širenju dobre volje, pevačica je naglasila u TikTok video snimku uživo koliko je važno biti ljubazan prema ljudima govoreći: "Upravo to želim."

„To nije fer jer ni sa kim ne treba razgovarati na način na koji sam ja videla“, rekla je ona, dodajući: „Ako podržavate Rare, ne mogu vam dovoljno zahvaliti, ali vi takođe predstavljate šta to znači – a to je: Reči su važne. Zaista su važne."

Selena, koja je godinama propovedala dobrotu i koja se zalaže za svest o mentalnom zdravlju, zaključila je svoju poruku zahvalivši obožavaocima što su odvojili vreme da je saslušaju, rekavši: „Nadam se da razumete da je ovo mnogo veće od bilo čega drugog. "