/Čestitamo.

Otkako je debitovao na velikom platnu u filmu Ridlija Skota Crni jastreb dole (2001), 45-godišnji glumac Tom Hardi je stekao reputaciju po preuzimanju akcionih uloga kao što su Bejn u The Dark Knight Rises, Edi Brok u Venom, Maks u Pobesnelom Maksu: Put besa i glavni protagonista Tom Konlon u Ratniku. Ranije ove nedelje, pojavile su se vesti da je Hardi stavio svoje godine treninga na test, tiho ulazeći na UMAC Brazilian Jiu-Jitsu Open 2022 u Milton Kejnsu.

Njegovo iznenađenje dolazi nakon pobede na REORG otvorenom prvenstvu u džiu-džicu prošlog meseca, a objavljeno je da je odneo još jednu pobedu 17. septembra, zauzimajući prvo mesto u svojoj diviziji — takmičeći se kao plavi pojas sa muškarcima od 41 i više godina.

„Svi su ga prepoznali, ali je bio veoma skroman i bio je srećan što je odvojio vreme da se ljudi fotografišu sa njim… Bilo je pravo zadovoljstvo imati ga da se takmiči na našem događaju“, prokomentarisao je portparol događaja.

Gledajući unapred, Hardi će se pojaviti u akcionom trileru Havoc, originalnom filmu o bandi motociklista iz 60-ih, The Bikerriders i Venom 3.