/Za pesmu br.13

Tejlor Svift je svojim fanovima otkrila nove informacije vezano za nadolazeći album, postavljajući TikTok u sredu (21. septembra) — u ponoć — uz veoma kablovsku vibraciju i naslov „Ponoćni haos sa mnom“. Pevačica i tekstopisac, koja je nosila senf blejzer i sedela ispred smeđe pozadine od somota, imala je zlatni kavez za lutriju pored sebe sa ping-pong lopticama označenim od 1 do 13, koje predstavljaju svaku numeru na njenom albumu Midnights, do 21. oktobra.

„Znam da imam naviku da ispuštam zagonetne tragove i uskršnja jaja kada vam dajem informacije o novoj muzici, i nisam ovde da to poričem, ali sam tu da prkosim tome“, kaže ona u uvodu klipa. „Dobro došli u novu seriju koju zovem 'Midnights Mayhem With Me'. Koristiću ovaj tehnološki napredni uređaj da mi pomogne da dozvolim sudbini da odluči tačno koje naslove numera ću objaviti i kojim redosledom. ”

Ona nastavlja da izvlači prvu loptu iz kaveza. To je traka broj 13, koja predstavlja Sviftov veoma poznati srećni broj. „Prva numera o kojoj ću vam ispričati je 13. pesma, jer naravno“, kaže ona sa smeškom, pre nego što podigne crveni telefon i otkrije u slušalicu: „Pesma broj 13 se zove „Mastermind“.“