/Potražiće stručnu pomoć

/Mlada domaća gumačka zvezda, junak tv novele "Igra sudbine", Ammar Rešić sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio je kako je nedavno doživeo napad panike. Sve se dogodilo u momentu dok ga je njegov trener fotografisao za potrebe društvenoh mreža na kojima je izuzetno aktivan.

- Juče, u ovom momentu, dok me moj trener naravno slika, ja doživljavam prvi put u životu napad panike ili anksioznosti. Odjednom, iz čista mira, javlja mi se strah, lupanje srca, nije mi bilo jasno zašto, kako… Strah neviđenih razmera. I naravno da ću odmah da se vratim na psihoterapije, i hoću da kažem da i mi kao tamo neke ‘javne ličnosti’ imamo iste probleme kao ti, vi, oni… - započeo je Mešić na svojim društvenim mrežama, pa dodao:

- Hteo sam da podelim sa vama ovaj moj moment jer će možda nekome značiti i da znate a i da ja znam da nisam sam u ovome, kao što ni ti nisi sam/sama. I smatram da je ovo jedna važna tema o kojoj ljudi, mediji, psiholozi treba da pričaju. Potražiti stručnu pomoć ne znači da ste ludi. Bar ću ja koristiti svoj uticaj koliko mogu i pomoći onima koji žele. Tako da budite slobodni i podelite vaša iskustva sa mnom kao što ja delim sa vama. Verujte mi da ćete osetiti olakšanje - zaključio je Mešić na svojim društvenim mrežama. Photo: Instagram