/Odbrojavanje....

Bliži se događaj koji će obeležiti predstojeću jesen. Ansambl Il Divo se vraća u Beograd, 14. oktobra ali sa vrlo posebnim povodom. Naime, nastavlja se turneja "IL DIVO najveći hitovi" posvećena preminulom članu Karlosu Marinu.

Koncert planetarno omiljenog benda Il Divo, koji će izvoditi svoje najveće hitove, biće održan 14.oktobra u Štark Areni sa početkom u 21 čas. Prestonica Srbije deo je svetske turneje koja se očekuje s nestrpljenjem. Jedan od razloga svakako je i sam repertoar koji najavljuje naziv turneje - IL DiVo najveći hitovi. Podsetimo se nekih briljantnih momenata iz karijere ovog izuzetnog ansambla koji je na svetsku scenu stupio 2010.godine. Njihova istorija počinje mnogo ranije, već u sam osvit dvehiljaditih. Do sada su snimili šest studijskih albuma.

Muzička senzacija IL Divo do sada je nastupala na "istorijskim" dogadjajima poput svečane ceremonije otvaranja svetskog prvenstva u fudbalu u Nemačkoj, na dijamantskom jubileju Engleske kraljice, snimili su duete sa zvezdama.poput Celin Dion, Barbare Strejsen Toni Brekston i mnogih drugih. Sada su spremni da ponovo očaraju Beograđane.

Podsećamo vas da će najvatreniji fanovi ćimati priliku da se upoznaju sa slavnom trojkom, fotografišu se i porazgovaraju sa njima. Meet and greet biće upriličen u back stageu u Štark Areni trajaće 45 minuta i počeće pre veličanstvenog koncerta. Oko šezdeset obožavalaca benda imaće ovu sjajnu mogućnost. Fotografije za pamćenje pre koncerta za pamćenje. Kako ne biste propustili ovu priliku, a zaista volite IL DIVO, opširnije informacije možete naći online na digitalnim platformama tickets.rs ddtickets.rs kao i na sajtu Štark Arene. Photo: Il Divo Promo