/Otvorio dušu

Matthew McConaughey bio je iskren govoreći o svojoj prošlosti. U novom intervjuu za podcast Amande de Kadenet The Conversation: About the Men, McConaughey je govorio o tome da je bio ucenjen da ima seks kao tinejdžer i da ga je muškarac drogirao i zlostavljao kada je imao 18 godina, o čemu je ranije govorio u svojoj knjizi Greenlights.

Iako nije želeo da ulazi previše u detalje o oba incidenta, rekao je da zna da nešto nije u redu -- u obe situacije -- na osnovu uputstva koje je dobio od svojih roditelja.

U razgovoru sa de Cadeneom, McConaughey se prisetio kada je prvi put saznao za pristanak i šta ga je otac naučio o seksu i seksualnoj intimnosti. „Pa, roditelji su me učili o poštovanju žene, poštovanju veze, poštovanju seksualne intimnosti, poštovanju prostora“, rekao je McConaughey. „Moj tata nas je učio o pticama i pčelama, seo je pored mene da pričamo o pticama i pčelama, rekao je, 'Dolaziš u godine kada se ljubiš?' a ja sam rekao, 'Da, gospodine.' A on kaže: "Pa, jednog dana će ići dalje od toga.

Iako 52-godišnji glumac nije išao na terapiju da bi prevazišao traumu sa kojom se suočio, rekao je da je imao mnogo ljudi u svom životu koji su mu pomogli da prebrodi to. Photo: Instagram