/Alopecija je glavni razlog

Iako na početku navodno nije znala za svoju alopeciju, glumcia i supruga popularnog lumca Willa Smitha, Jada, prvi put je progovorila o svojoj borbi s gubitkom kose 2018. godine, a svoju dijagnozu autoimunog poremećaja otkrila je u emisiji na Facebook Watchu, nazvanoj “Red Table Talk”, piše Page Six.

- Imala sam problema s gubitkom kose - rekla je tada. - Bilo je zastrašujuće kad je tek počelo. Bila sam pod tušem jednog dana i imala sam punu šaku kose u rukama i samo sam pomislila: ‘O moj Bože, hoću li oćelaviti?‘ - podelila je.

Nakon što je "eksperimentisala" s injekcijama steroida kako bi pokušala da obnovi svoju kosu, Smith je prihvatila ćelavost tako što je skroz ošišala kosu 2021. godine, inspirisana kćerkom Willow Smith, koja je takođe obrijala glavu.

Iako je naizgled mirna sa svojim stanjem, Jadu muči odnos Willa Smitha i Chrisa Rocka pa se nada da će Will i Chris "pronaći mir". U epizodi “Red Table Talka” nakon zloglasnog šamara s dodele Oskara, rekla je da stvarno želi da "ova dva inteligentna, sposobna muškarca imaju priliku porazgovarati o tome i pomiriti se". Photo: Instagram izvor: jutarnji.hr