/Brand revival

Italijanski modni vetera Roberto Cavalli nastavlja oživljavanje brenda nakon što je potpisao ugovor sa Svinger International za proizvodnju i veleprodajnu distribuciju svog brenda Just Cavalli.

U saopštenju, Roberto Cavalli S.p.A. je rekao da je u cilju daljeg razvoja mlađe etikete grupe Just Cavalli potpisao višegodišnje partnerstvo sa Svinger International za upravljanje proizvodnjom kolekcija konfekcije, kožne galanterije, dodataka i obuće za muškarce. i žene.

Ovo označava značajnu promenu za liniju Just Cavalli, osnovanu 1998. godine, pri čemu Roberto Cavalli očekuje prodaju od 80 miliona evra za četiri godine ciljajući Evropu, Bliski istok i SAD pre nego što uđe na azijsko tržište. Prvi rezultati zajedničkog preduzeća očekuju se od kolekcije za proleće/leto 2023, koju će dizajnirati Cavallijev interni tim, a razvijati Svinger International.

Ennio Fontana, generalni direktor Roberto Cavallija, rekao je: „Imamo velike ambicije za Just Cavalli, koji oličava najmlađi, najsavremeniji i urbani duh naše ponude. Naš cilj je da kompletnim i bogatim ponudom ojačamo naše prisustvo na svetskim tržištima.

Kao deo ugovora, maloprodaju i e shop kojom direktno upravlja Roberto Cavalli SpA, dok će Svinger International upravljati veleprodajnim računima. Photo: Promo