Milorad Damjanović oduševljen uspehom: Predstava osvojila srca publike u 50 gradova širom Srbije

Komad Milorada Damjanovića izveden je jubilarni, šezdeseti put na daskama Teatra Vuk u Beogradu.

Autor ne krije da ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli da će nešto što je napravio "za svoju dušu" doživeti toliko izvodjenja i da će publika toliko zavoleti njegovu predstavu.

- Obišli smo deo ove naše lepe zemlje, ali i gradove u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Stigli smo i do nekih naših enklava na Kosovu i Metohiji i doneli ljudima radost, emociju i iskrenost. Mislim da je to ono što našu predstavu čini jedinstvenom. Ljudi se poistovete sa nama, shvataju da imamo iste radosti i iste boli. Prepoznaju se u našim pričama i kako kažu dožive pravi rolerkoster emocija za ta dva sata - kaže Damjanović, koji je sa ovom predstavom obišao 50 gradova u regionu.

Novo igranje u prestonici zakazano je za 25.decembar. U međuvremenu ova vesela ekipa glumaca gostovaće u Obrenovcu, Belom Manastiru u Republici Hrvatskoj, u Novom Sadu u SNP-u, Bijeljini, Smederevu i Šapcu.

Pored Milorada Damjanovića, prvaka drame Beogradskog dramskog pozorišta, svoje intimne i emotivne priče kroz stihove i muziku ispričaće vam i otpevati glumci Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Stevan Piale, Iva Štrljić, sopran opere Narodnog pozorišta Nataša Radovanović i pijanista Pavle Joksimović.

Foto: promo