/Wow

Kejt Mos oživljava kultni trenutak iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, vraćajući svoju smelu ružičastu kosu u kampanji Marc Jacobs Resort 2023.

Snimljena od strane Harley Weir-a i stilizovana od Danielle Emerson, Kejt nosi ravnu ružičastu kosu, koja je uparena sa Kiki čizmama.

Za one koji se ne sećaju, Moss je svoju upečatljivu ružičastu kosu debitovala na pisti za Versaceovu kolekciju proleće/leto 1999. Kasnije ju je fotografisao Juergen Teller na fotografiji pod nazivom „Mlada ružičasta Kejt“, gde se vidi kako leži u krevetu sa raspuštenom kosom. U razgovoru za SHOVstudio 2014. godine, legendarna manekenka je rekla da je tada imala kosu samo nedelju dana. „Imala sam ružičastu kosu jer je Donatela rekla: „Želim te za ekskluzivu za Versace i Versus. Imaš plavu kosu i želim da promeniš boju kose.“ Pa ja kažem: „Neću da postanem crvena ili nešto normalno, ali ću postati ružičasta.“ Iako joj se dopao njen izgled.“ , morala je da promeni boju nazad u plavu jer je morala da prošeta na pisti za Calvina Kleina, koji joj je rekao: „Moraćete da se vratite kao plavuša ili brineta."