/Džena Ortega je pretvorila Wednesday Addams u viralnu plesnu kraljicu.

Džena Ortega je pretvorila Wednesday Addams u viralnu plesnu kraljicu.

Šanse su da ako ste obožavatelj Netflix-ove nove spinoff serije Addams Family, vaš algoritam društvenih medija vas je obasuo TikTok video snimcima dece i odraslih koji izvode intenzivan ples koji je glumičin lik, Wednesday Addams, prikazala u emisiji. U epizodi Tonight's Show sa Džimijem Falonom od 16. decembra, Ortega je razgovarala o tome kako je nastao njen sada virusni ples.

„U početku su hteli fleš mob, ali sam mislila, ne, nema šanse da Wednesday bude kul sa plesom i ohrabrivanjem gomile ljudi“, rekla je glumica. "Režiser Tim Barton i ja smo malo pričali o tome, a on je rekao: 'Da, hajde da ne pravimo krug. Neka to bude njena stvar'."

Dvadesetogodišnjakinja je nastavila: „Nedelju dana pre nego što smo snimili ples, izabrao je pesmu iz 1981. „Goo Goo Muck“ grupe The Cramps. A The Cramps je jedan od mojih omiljenih bendova ikada, tako da sam bila veoma uzbuđena."

Postojao je samo jedan mali problem. "Uopšte nisam prešla preko toga", rekla je glumica i dodala: "O, Bože. Šutirala sam se. Osećala sam se kao budala. Nisam plesačica. Ne radim ništa od toga. Nemam iskustva u toj oblasti. Nisam spavala dva dana.“