/Neverovatno.

Nakon odlaska Kristijana Ronalda iz Mančestera, fudbalskoj superzvezdi je ponuđen životni ugovor da igra za klub iz Saudijske Arabije.

37-godišnji napadač sada igra za Portugal na Svetskom prvenstvu u Kataru. Usred pisanja istorije koji je postao prvi fudbaler koji je postigao gol na pet uzastopnih svetskih prvenstava, CBS Sports izveštava da je saudijski Al Nassr FC ponudio Ronaldu 225 miliona dolara na trogodišnji ugovor. Dogovor će navodno početi posle Svetskog prvenstva.

Ronaldo je trenutno slobodan igrač i dugo je bio zainteresovan za Al Nasr i druge bliskoistočne fudbalske klubove. Ronaldo je pokazao veliko interesovanje da igra samo na najvišem evropskom nivou. Uslovi ugovora koji se nude Ronaldu u suštini su vredni 75 miliona dolara godišnje. Razgovori su navodno počeli tokom leta i tim trenutno čeka Ronaldovu konačnu odluku.

Al Nasr FC je jedan od najuspešnijih klubova u Saudijskoj Arabiji i Aziji. Ukupno, klub je osvojio devet ligaških titula. Njihov rival Al Hilal je navodno napravio potez i za Ronalda. Fudbalerova budućnost posle Svetskog prvenstva za sada ostaje misterija. Kristijano Ronaldo još nije komentarisao stvari posle Svetskog prvenstva.